2 березня 2023 відбулася нарада з питань енергоефективності та розвитку підприємства

2 березня 2023 року під головуванням директора КП “Чорноморськводоканал” була проведена нарада, в якій прийняли участь начальники структурних підрозділів підприємства. Виступив заступник директора з розвитку та питань енергоефективності водоканалу Д’яконов Сергій Германович. Були визначені основні питання для розгляду та обговорення:

1.Забезпечення комп’ютерної системи для сталої та функціональної роботи підприємства (комп’ютери, програмне забезпечення).

Пропозиція: поступова заміна застарілого комп’ютерного обладнання та програмного забезпечення в підрозділах на сучасне (міні комп’ютери).

Попередньо міні комп’ютер був протестований і повністю відповідає потребам для виконання функціональних обов’язків на робочих місцях. Встановлено: використання міні комп’ютера скорочує потреби електроенергії в 2,5 рази на робочому місці.

2.Затвердили, презентовану в січні місяці 2023 року, Місію, Візію, Цінності комунального підприємства.

3.Презентована концепція Структури заступника директора з розвитку та питань енергоефективності КП “Чорноморськводоканал”.

В рамках презентації концепції структури були представлені - відділ енергоефективності, відділ бізнес аналізу і процесів, відділ управління проєктами і програмами, відділ забезпечення інвестиціями.

Служба з інформаційних технологій і телекомунікації, яка в свою чергу складається з:

відділу інформаційних технологій, 

відділу інформаційних систем управління,

відділу контрольно-вимірювальних приладів.

4. Представлено коротке резюме вебінару, від 22.02.2023 року, Дунайської Водної Програми (DWP), за темою “Переглянутий регламент, нові виклики: директива ЄС по очищенню міських стічних вод”.

Дунайська Водна Програма була створена за співпраці Світового банку та Міжнародної Асоціації компаній з водопостачання басейну р.Дунай (IAWD). Починаючи з 2014 року співпрацює з підприємствами водопровідно-каналізаційними господарствами України. 

Возможно, это изображение 3 человека, люди сидят и в помещении