До Уваги споживачів КП «Чорноморськводоканал” . Оплата за воду онлайн.

Оплата за воду онлайн

Шановні споживачі!

В умовах карантину не менш важливим є стабільне і безперебійне водопостачання.  Проте впровадження карантинних заходів негативно впливають на платіжну здатність споживачів, зменшують активність суспільства, що суттєво впливає на функціонування Комунального підприємства «Чорноморськводоканал”.

Усупереч падінню рівня та своєчасності оплат споживачів, підприємство «Чорноморськводоканал» повинне працювати на повну потужність, як підприємство критичної інфраструктури, від якого залежить наявність води в кожній оселі під час карантину.

Від вчасної оплати за спожиті послуги залежить безперебійне водопостачання міста.

Завдяки своєчасній оплаті КП «Чорноморськводоканал”:

- закуповуємо воду в ТОВ “Інфокс філія Інфоксводоканал”,

- закуповуємо реагенти для знезараження питної води,

- оплачуємо електроенергію, що витрачається на підготовку питної води,

- купуємо необхідні матеріали для проведення ремонтних робіт на водопровідних і каналізаційних мережах,

- забезпечуємо запчастинами і пальним спецтехніку,

- виплачуємо зарплату та забезпечуємо засобами індивідуального захисту тих, хто забезпечує стабільне водопостачання та водовідведення в складних умовах карантину.

Тому КП «Чорноморськводоканал» звертається до громадян, які мають доступ до банківських онлайн-платежів для оплат за комунальні послуги та до особистого кабінету КП«Чорноморськводоканал», з проханням своєчасно оплачувати послуги водопостачання та водовідведення. За можливості оплачувати рахунки своїх рідних і близьких, які не мають можливості здійснювати розрахунки онлайн. Оскільки для літніх людей сплачувати онлайн – може стати певною проблемою, тому в цей нелегкий час ми закликаємо бути небайдужими і допомогти своїм знайомим, сусідам, родичам, в яких відсутній доступ до мережі Інтернет, або які є недостатньо впевненими користувачами сучасних гаджетів, здійснити усі необхідні платежі онлайн!

Наголошуємо, що на період карантину споживачі не звільняються від своєчасної оплати за послуги водопостачання і водовідведення, а від своєчасної оплати, як ніколи раніше, залежить стабільне і своєчасне надання послуг водопостачання і водовідведення.
Для зручності на сайті комунального підприємства «Чорноморськводоканал»  https://cvk.od.ua пропонуємо використовувати такі онлайн сервіси:

       Ощад 24/7
       ГЕРЦ
       MTB BANK

      portmone.com

Наголошуємо: при оплаті вказувати повну інформацію (особовий рахунок, прізвище споживача та адреса), для зарахування такої оплати саме на ваш особовий рахунок. Будьте уважні – здійснюйте оплату коректно!