З Днем працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення, з професійним святом!

Шановні колеги! 💙 Колектив КП “Чорноморськводоканал” щиро вітає з Днем працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення, з професійним святом!

Прокидаючись ранком, що ми перше чуємо - шурхіт мітли під нашим вікном, як гуркоче техніка — це прибирають сміття, відкриваємо кран — тече вода, і ми можемо ставити чайник та зварити смачну каву на сніданок. Це для людини означає, що життя продовжується.

Сьогодні ми живемо з вірою в нашу скорішу Перемогу, робимо важливі речі для її наближення: допомагаємо коштами, займаємося волонтерством, створюємо міцний тил. І кожен на своєму місці робить ту важливу справу — що приносить користь людям. Містяни з повагою ставляться до комунальників, адже вони забезпечують громади водою, світлом, теплом, опікуються чистотою міст та селищ нашої країни. 

💙Раніше це були звичайні, повсякденні речі, а зараз вони набули важливого значення, як і праця фахівців комунальних підприємств. Залишитись на своїй роботі і сьогодні виконувати її сумлінно на благо громади — це теж вчинок, вартий поваги, справді подвиг.

Всі працівники комунальної сфери — трудівники та герої. Тільки їх щоденний фронт — боротьба за благополуччя, комфорт населення, стале забезпечення комунальними послугами.

В цей день вітаємо з повагою всіх наших колег - водоканалівців України, міст Києва, Миколаєва, Харкова, Чернігова, Херсону, Запоріжжя, Кременчуга, Вінниці, Білої Церкви, Тернопілля, Хмельницького, Сум, Івано-Франківська ін., і всіх хто працює в комунальній сфері Чорноморської громади! 

💙Вітаємо колектив КП “Чорноморськводоканал” з професійним свято! 👨‍👩‍👧В нашому дружньому колективі працюють професіонали, фанати своєї справи. За роки зроблено вже чимало, але ми впевнені, що попереду в нас ще багато важливої роботи, яку виконаємо на відмінно. В цей день висловлюємо щиру вдячність всім працівникам ЖКГ міста, ветеранам комунальної галузі – для кого надання комунальних послуг, поліпшення умов побуту населення стало долею та сенсом життя.

Бажаємо всім працівникам нових професійних висот, здобутків, успіхів у необхідній та відповідальній для громади роботі! Зичимо миру, міцного здоров`я, родинного затишку та благополуччя.

💙З вірою в скорішу Перемогу.

Адміністрація КП “Чорноморськводоканал”