Своєчасна сплата - запорука стабільної роботи водоканалу! Скористайтеся онлайн сервісами.

💖Вітаємо, чорноморці! Дякуючи мешканцям нашої громади, тим хто сплачує 💯стовідсотково, та по можливості — частково: воду в місті та селах мають всі! А від того, якщо надходження по рахункам зменшаться, чи будуть надходити не в повному об’ємі, залежатиме вчасна оплата нашим комунальним підприємством постачальнику послуги (м.Одеса) за отриману воду.

🙋‍♂️Будь ласка, намагайтеся сплачувати за воду, не допускаючи ризиків залишитися без водопостачання! Не важливо, яка пора року на дворі — зимно чи спекотно, вода - це завжди життя, і без неї ми не можемо прожити.

До ваших послуг, щодо можливостей оплати на сайті КП “Чорноморськводоканалу” (https://cvk.od.ua) розміщені онлайн сервіси, платіжні системи:

Ощад 24/7, ✅ГЕРЦ, ✅MTB BANK, ✅portmone.com, ✅Privat 24, ✅City24 та терміналами самообслуговування (без комісії банку), встановленими за адресами: проспект Миру, 41-а, вул.Торгівельна 2-а; вул. Олександрійська, 2-б;

✅в чат-боті в Телеграм-каналі https://t.me/cvk_od_bot (сплатити за рахунком);

✅також можна сплатити у відділеннях Укрпошти міста та сіл громади, 

При оплаті вірно вказуйте інформацію абонента (особовий рахунок, П.І.Б., адресу), для зарахування оплати саме на Ваш особовий рахунок.

🇺🇦Ми працюємо заради Вас і з любов’ю до України!🌞